A Pedrollo JSWm és Pedrollo JSW öntvényházas önfelszívó kerti szivattyú család már 1992 óta van jelen a magyar szivattyús piacon. A harminc év alatt több konstrukciós váltáson is átesett ez a kerti szivattyú, de arra mindíg nagy hangsúlyt fektetett a gyártó cég, hogy ezek a változtatások a Pedrollo JSW kerti szivattyú előnyére történjenek!

 


A legutolsó fejlesztéseknek köszönhetően minden Pedrollo JSW kerti szivattyúnak AISI 431 rozsdamentes acélból készül a tengelye, mely rendkívül ellenálló és tartós. Ez a rozsdamentes tengely biztosítja, hogy a hosszú évek hasznalata után is cserélhető legyen a tengelytömítés, vagy más néven csúszógyűrűs tömítés. A szívóházban található diffurzor és ejektor ivóvíz minőségű norylból készül. A szivattyúzott víz továbbítását a pedrollo jsw kerti szivattyúban az X végződésű modellek esetében ivóvíz minőségű noryl járókerék biztosítja, míg az X jelzés nélküli modellek esetében AISI 304 rozsdamentes acélból készült járókerék.

 

Pedrollo JSW önfelszívó kerti szivattyú modellek:

 

Pedrollo JSWm 1


A Pedrollo JSWm 1 kerti szivattyúk egyfázisú 230V-os berendezések. Motorteljesítmény 370-550W között. A maximális folyadékszállításuk 60 liter/perc. Elsősorban kisebb mélységű fúrott, vagy ásott kutakhoz javasoljuk 1-5 méter mélységig.

 

Pedrollo JSW 1


A Pedrollo JSW 1 kerti szivattyúk háromfázisú 400V-os berendezések. Motorteljesítmény 370-550W között. A maximális folyadékszállításuk 60 liter/perc. Elsősorban kisebb mélységű fúrott, vagy ásott kutakhoz javasoljuk 1-5 méter mélységig. Megfelelő motorvédelemről goondoskodni kell!

 

Pedrollo JSWm 2


A Pedrollo JSWm 2 kerti szivattyúk egyfázisú 230V-os berendezések. Motorteljesítmény 750-1100W között. A maximális folyadékszállításuk 80 liter/perc. Elsősorban kis és közepes mélységű fúrott, vagy ásott kutakhoz javasoljuk 2-8 méter mélységig. A lakossági kertekben ezeket a kerti szivattyúkat használják a leggyakrabban.

 

Pedrollo JSW 2


A Pedrollo JSW 2 kerti szivattyúk háromfázisú 400V-os berendezések. Motorteljesítmény 750-1100W között. A maximális folyadékszállításuk 80 liter/perc. Elsősorban kis és közepes mélységű fúrott, vagy ásott kutakhoz javasoljuk 2-8 méter mélységig. A lakossági kertekben ezeket a kerti szivattyúkat használják a leggyakrabban. Megfelelő motorvédelemről gondoskodni kell!

 

Pedrollo JSWm 3


A Pedrollo JSWm 3 kerti szivattyúk egyfázisú 230V-os berendezések. Motorteljesítmény 1100-2200W között. A maximális folyadékszállításuk 70-160 liter/perc között típustól függően. Elsősorban kis és közepes mélységű fúrott, vagy ásott kutakhoz javasoljuk 2-8 méter mélységig. A lakossági kertekben ezeket a kerti szivattyúkat akkor használják ha nagyobb méretű kertek öntözését kell megoldani. Mezőgazdasági öntözésre is használják.

 

Pedrollo JSW 3


A Pedrollo JSW 3 kerti szivattyúk háromfázisú 400V-os berendezések. Motorteljesítmény 1100-2200W között. A maximális folyadékszállításuk 70-160 liter/perc között típustól függően. Elsősorban kis és közepes mélységű fúrott, vagy ásott kutakhoz javasoljuk 2-8 méter mélységig. A lakossági kertekben ezeket a kerti szivattyúkat akkor használják ha nagyobb méretű kertek öntözését kell megoldani. Mezőgazdasági öntözésre is használják. Megfelelő motorvédelemről gondoskodni kell!

 


A Pedrollo JSW önfelszívó öntvényházas kerti szivattyúk jól alkalmazhatóak öntözési feladatok ellátására, továbbá a megfelelő kiegészítőkkel alkalmazva házi vízellátásra is. Ez a kerti szivattyú még nyomásfokozásra is alkalmas. A szivattyúházban megengedett maximális nyomás ez eseteben a JSW 1 és JSW 2 modellek esetében 6 bar, míg a JSW 3 esetében ez a nyomás érték maximum 10 bar lehet. Legnépszerűbb és leggyakrabban használt Pedrollo kerti szivattyú a Pedrollo JSWm 2CX kerti szivattyú és a Pedrollo JSWm 2AX kerti szivattyú. Előszeretettel használják az automata öntözőrendszerek ellátására. A kerti szivattyú automatizálására pedig Pedrollo EasyPress áramláskapcsolót használják. Ez az áramláskapcsoló gondoskodik a kerti szivattyú indításáról és leállításáról, továbbá még szárazon futás elleni védelmet is biztosít! Kisebb igénybevétel esetén gyakran használják a Pedrollo JSWm 1AX kerti szivattyút is. Ez utóbbi általában egy salagos öntözés esetén ideális választás.

 

Pedrollo JSW önfelszívó kerti szivattyú garanciája


A Pedrollo Hungária Kft minden Pedrollo JSW kerti szivattyúra végfelhasználók esetében értéktől függetlenül három év garanciát biztosít! Országosan lefedett szervízhálózat áll rendelkezésre garanciális meghibásodás esetén, melybe mi a RauKer Szivattyú Kft is bele tartozunk.

 

Vigyázzon!


Csak és kizárólag olyan Pedrollo márkakereskedőtől vásároljon Pedrollo JSW kerti szivattyút akik a magyaroszági forgalmazó honlapján szerepelnek! Csak így lesz biztosítva arról, hogy eredeti Pedrollo kerti szivattyút vásárol három év garanciával!

 

Márka kereskedők ellenőrzése ITT!

 

A Pedrollo JSW önfelszívó kerti szivattyú felépítése:

 

1., SZIVATTYÚHÁZ Kataforézis eljárással kezelt öntvény, menetes csatlakozókkal ellátva ISO 228/1
2., SZIVATTYÚPAJZS Rozsdamentes acél AISI 304 JSW1-2 esetében, Öntvény JSW3 esetében
3., EJEKTOR CSOPORT Noryl FE1520PW
4., JÁRÓKERÉK noryl X esetén, AISI 304 rozsdamentes acél X nélküli kivitelek esetén
5., MOTORTENGELY AISI 431 rozsdamentes acél
6., TENGELYTÖMÍTÉS kerámia-grafit-NBR
7., CSAPÁGYAK 
8., KONDENZÁTOR a 230V-os modellek esetében
9., ELEKTROMOS MOTOR
JSWm: egyfázisú 230 V - 50 Hz a tekercselésbe beépített termikus védelemmel
JSW: háromfázisú 230/400 V - 50 Hz.
Szigetelés: F osztály
Védelem: IP X4

 

 

 

Az összes Pedrollo JSW termék itt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült