A Pedrollo E1-E2 egy komplett szivattyú vezérlés, motorvédelem egy, vagy két szivattyús rendszerekhez. Pedrollo E1-E2 kiváló minőségben, valamint hat funkcióval tiszta és szennyezett, valamint szennyvíz szivattyúkhoz egyaránt használható készülék.

 

 

A Pedrollo E1-E2 elektronikus vezérlők, motorvédelmek úgy kerültek legyártásra, hogy bármilyen rendszerhez alkalmazkodjanak, köszönhetően a hat működési mód kiválasztásának lehetőségének, amelyek lehetővé teszik az elektromos szivattyúk kezelését és védelmét analóg és digitális bemeneteken keresztül, valamint az elektromos paraméterek vezérlését. Egy billentyűzetből és LCD kijelzőből álló vezérlőpanellel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az intuitív navigálást a programozási menükben és az egyes elektromos szivattyúk, védelmek és a működési módok elektromos paramétereinek konfigurálását egy vezetett eljárás segítségével. Engedélyezve vannak a szárazon futó védelemre, amelyet a cos fí vagy áramszabályozással, illetve úszó vagy szintmérő szonda beavatkozásával kezelnek. Az öntanuló varázslónak (WIZARD) köszönhetően a főbb elektromos paraméterek értékei automatikusan memorizálhatók, ami garantálja a rendszer egyszerű és gyors üzembe helyezését. Két elektromos szivattyú működtetése esetén az E2 vezérlőpanel automatikusan váltogatja az elektromos szivattyúk működését a kopás csökkentése és a szivattyúzási idő optimalizálása érdekében.

 


A Pedrollo E1-E2 motorvédelmek egy vagy két elektromos szivattyú védelmére és vezérlésére szolgáló többfunkciós elektronikus berendezések, amelyek alkalmasak bármilyen alkalmazásra a lakossági, kereskedelmi vagy ipari területen. Sokoldalúságának és alkalmazkodó képességüknek köszönhetően képesek a nyomáskiegyenlítő, töltő, ürítő és elvezető rendszerek kezelésére, mind a tiszta víz, mind a szennyvíz esetében.

 

A Pedrollo E1-E2 jellemzői:


Tápfeszültség: 230V (E1/E2 MONO)
               400V (E1/E2 TRI)
Frekvencia: 50/50 Hz
Általános megszakító
Védelem segédáramkör és motor biztosítéka
ABS külső burkolat
IP55 védelmi osztály
Környezeti hőmérséklet: -5 és +40 fok között
Relatív páratartalom 50% 40 fokon

 

A Pedrollo E1-E2 bemenetek:

 


Az E1-E2 vezérlőpanelek lehetővé teszik az elektromos szivattyúk analóg és digitális bemeneteken keresztül történő kezelését.


nyomáskapcsolók
úszókapcsolók
távoli érintkezők
start-stop úszókapcsolók
szintjelzők, szondák
nyomásérzékelők

 

Pedrollo E1-E2 ellenőrzések, védelmek:


A minimális és maximális üzemi áram szabályozása
Minimális és maszimális tápfeszültség ellenőrzése
Bemeneti fázishiba vagy inverzió ellenőrzése
Szárazon futás elleni védelem

 

Pedrollo E1-E2 méretei:

 

 


Elérhető modellek:

 

Pedrollo E1 Mono

Pedrollo E2 Mono

Pedrollo E1 TRI/1

Pedrollo E2 TRI

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült