A RauKer Szivattyú Kft. tanúsított Pedrollo értékesítő, szállító partner

Mi a RauKer Szivattyú Kft büszkék vagyunk arra, hogy a Pedrollo szivattyúk értékesítői, szállítói lehetünk. 2014-ben cégünk a következő oklevelet kapta:

 

Pedrollo szivattyú - szivattyu-shop.hu

 

Pedrollo szivattyút, alkatrészt keres? A szivattyu-shop.hu webáruházban biztos megtalálja!

 

 

Pedrollo szivattyúk, alkatrészek

Pedrollo - szivattyusbolt

 

 

A Pedrollo elektromos szivattyú gyártása

Az 1974-ben alapított Pedrollo SpA az innovációra, a termékek minőségére és megbízhatóságára való törekvéssel jött létre és több, mint 44 éves története alatt nemzetközi méreteket öltött.

A világ vezető cégeinek egyikeként elismert a háztartási elektromos szivattyúk ágazatában, gyártásában. Az öt kontinens 160 országába exportálja forgalmának több, mint 90%-át, de a tervezés és a gyártás büszkén mondhatóan Olaszországban maradt. Pedrollo szivattyú = Made in Italy!

 

Az alapanyagok beszerzésétől az ügyfeleknek nyújtott asszisztenciáig terjedő teljes ciklus folyamatos ellenőrzésen keresztül, továbbá a legfejlettebb műszaki megoldások alkalmazásával a Pedrollo biztosítja termékeineklegmagasabb minőségét.

Pedrollo gyártásA kifinomult robotok és a fejlett élvonalbeli gyártósorpk lehetővé teszik, hogy a vállalat évente több, mint 2 millió elektromos szivattyút gyártson, mely több mint száz szivattyúcsaládot és minden igénynek megfelelő típust tartalmaz. Legyen szó kiváló minőségű Pedrollo kertiszivattyúról vagy Pedrollo búvárszivattyú -ról.

 

A nemzetközi terjeszkedést egy jól szervezett értékesítési hálózat támogatja, mely garantálja a végső felhasználóknak a széles termékskálát.A Pedrollo elektromos szivattyúk tökéletesen megfelelnek a legtöbb háztartási, lakossági, mezőgazdasági és ipari alkalmazásra.

 

Az értékesítési csoport szakemberekből áll, a világ minden tájáról, mely garantálja a vevőknek, végfelhasználóknak a magas szintű szolgáltatást és személyre szabott tanácsadást a legmegfelelőbb megoldás érdekében.

Az elektromos szivattyúk tervezése során a Pedrollo kutatási és fejlesztési központja a legkifinomultabb munka eszközöket alkalmazza, használja, míg a hidraulikus teszteléseknek és a folyadékdinamikai számításoknak, továbbá a befejezett elemek analizálásának helyet adó modern laboratórium lehetővé teszi mindig újabb modellek kifejlesztését és a meglévő termékskála növelését.

 

Technológia, kreativitás és a szenvedély a legfontosabb mozgatórugói a Pedrollo produktív filozófiájának, mely egy egyszerű, megbízható és meglepő teljesítményt nyújtó terméket ajánl a fogyasztóknak, vásárlóknak, amely mutatja az elektromos szivattyúk robosztussága és az energiafogyasztás folyamatos csökkentése iránti figyelmet.

 

A Pedrollo képes legyártani minden alkotóelemét az elektromos szivattyúknak. Legyen az nagy teljesítményű centrifugális szivattyú vagy akár kis teljesítményű periférikus szivattyú . Egy öntöde, egy acélpréselési részleg, a motortekercselési részleg és a mechanikus megmunkálási szigetek, munka állomások garantálják minden pillanatban a maximális precizitást és a kiemelkedő minőséget.

 

A folyamatosan bővülő létesítmények 100 ezer négyzetméter területet foglalnak el és magas szinten automatizált folyamat jellemzi őket, melyben az innovatív technológia és a személyzet képzettsége fontos szerepet játszanak.

 

Az atomatizált gyártósorok táplálják és ellenőrzik az elektromos szivattyúk végső összeszerelését, ezzel garantálva a Pedrollo kiemelkedő minőségi színvonalát az összeszerelés folyamán. A közvetlenül végrehajtott folyamatos automatizált minőségellenőrzések garantálják, hogy a végtermék mindig elérhető rövid időn belül.

 

A Pedrollo rendelkezik egy teljesen felszerelt hidraulikus és elektromos laboratóriummal, melynek feladata az újonnan tervezett modellek tesztelése, mielőtt un. “zöld utat” kapnak a termelési fázisban.

 

A laboratórium fel van szerelve egy berendezéssel, mely képes a szivattyúk legmostohább működési körülményeit előállítani, így lehetséges élőben ellenőrizni a tervezés hatékonyságát és garantálni az ügyfeleknek a Pedrollo termékek minőségét és megbízhatóságát. Ezért is találkozhatunk olyan gyári csomagolású ásottkút szivattyúval ami kibontás után vizes. Ezt is tesztelték!

 

Pedrollo szivattyút, alkatrészt keres? A szivattyu-shop.hu webáruházban biztos megtalálja!

 

 

Pedrollo szivattyúk, alkatrészek

Pedrollo - szivattyusbolt

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült