A lengyel IBO szivattyú már hosszú évek óta kapható a magyar szivattyús piacon, mely mérsékelt árfekvésével, valamint remek ár-érték arányávál egyre népszerűbb!

 


Az IBO kínálatában szinte minden lakossági felhasználó megtalálhatja a számára legideálisabb szivattyút, legyen szó kerti öntözésről, házivízellátásról, csapadék víz elvezetésről, szennyvíz szivattyúzásról. Az IBO termékkínálatának folyamatos bővétése lehetőséget biztosít a széles felhasználhatóságnak. Alap termékek esetében minimum két év garanciával kaphatóak az IBO szivattyúk, de egyes modellek esetében három, vagy öt év garancia is rendelkezésre áll. Egyre nagyobb választékkal elérhetőek az IBO fűtési keringető szivattyúi is, melyek a fűtésrendszerek nélkülözhetetlen elemei. 

 

Kínálatunkban a legnépszerűbb IBO szivattyúk a következők:

 

IBO KERTI SZIVATTYÚ

 

Az IBO kerti szivattyú jellemzően a 8 méternél nem mélyebb fúrt kutak, gyűrűs kutak és egyéb víztározó esetében nyújt segítséget a kertben való öntözési feladatok elvégzésében. Telepítésük mindig jól szellőző, száraz helyen történjen, ezzel biztosítható a hosszú élettartam és biztonságos üzemeltetés. Elérhetőek az egylépcsős önfelszívó változatok, de természetesen többlépcsős modellek is megtalálhatóak a kínálatban. 

 

 


IBO BÚVÁRSZIVATTYÚ CSŐKÚT SZIVATTYÚ

 

Az Ibo búvárszivattyú, vagy szakkifejezéssel csőkút szivattyú kifejezetten nagy választékkal kapható, és a versenytársakhoz képest lényegesen kedvezőbb áron szerezhető be. Kínálatunkban elsősorban 3 colos és négy colos IBO búvárszivattyúkkal találkozhat, melyek motorba beépített kondenzátorral rendelkeznek, így egyszerűen telepíthetőek. Ideálisak a kertben történő öntözési feladatok ellátására, de természetesen akár vízellátás is megoldható ezekkel a csőkút szivattyúkkal a megfelelő szivattyú vezérléssel kiegészítve.

 

 


IBO SZENNYVÍZSZIVATTYÚ

 

A szennyvíz megfelelő elvezetésére kínál költséghatékony megoldást az Ibo szennyvízszivattyú. A szortimentben megtalálhatóak a szabadátömlésű és vágókéses darálós változatok is, így szinte minden lakossági igényre megtalálható a megfelelő Ibo szennyvízszivattyú. Működtetésük és üzembehelyezésük viszonylag egyszerű.

 

 


IBO FŰTÉSI KERINGETŐ SZIVATTYÚ

 

A fűtésrendszerek nélkülözhetetlen része a fűtési keringető szivattyú. Az Ibo fűtési keringető szivattyú -i kifejezetten széles kínálattal rendelkeznek, így számos csatlakozási mérettel és teljesítménnyel kaphatóak. Előszeretettel választják ezeket a keringető szivattyúkat a lakossági épületek fűtés rendszereihez, mivel remek ár-érték aránnyal kaphatóak és megbízhatóak.

 

 

 

Cégünk hazai importőrtől származó IBO szivattyú -kat kínál már több éve, melyek garanciával és megfelelő szervízháttérrel kaphatóak. Az elmúlt években tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy minimális garanciális problémával találkoztunk az IBO szivattyú -k tekintetében. Kínálatunkat ezért természetesen folyamatosan bővítjük ebben a szivattyú márkában, hiszen versenyképes áron jó minőségű, megfizethető szivattyú!

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült