A kiemelt termékekeket általában raktáron tartjuk, és azonnal elérhetők üzletünkben. Készletünket webshopunkban, és telefonon is ellenőrizheti!

 

Pedrollo kerti - hivatalos kiemelt pedrollo márkaszerviztől

Mi nem csak eladjuk a Pedrollo kerti szivattyúkat! Kérésére szakszerűen telepítjük is.

 

AL-KO Jet 1300 Inox kerti szivattyú AJÁNDÉK Rézbetétes lábszeleppel!

 

Az AL-KO JET 1300 Inox kerti szivattyú remek választás. Nem csak ár/érték aránya kedvező, de a piacon fellelhető verseny társakhoz képest is többet kínál az AL-KO.  Az AL-KO JET 1300 Inox kerti szivattyúra 3 év a garancia.

 

Az AL-KO JET 1300 Inox kerti szivattyút úgy tervezték, hogy öntözéshez, házellátáshoz, vízellátáshoz megfelelő nyomást és vízmennyiséget biztosítson. Az AL-KO JET 1300 Inox kerti szivattyú robosztus, tartós kivitel. Szívóháza rozsdamentes inoxból készül, nem rozsdásodik. Szívó és nyomó csatlakozása 1”-os belső menetes, melyhez könnyedén csatlakoztatható tömlővég, de fix telepítés esetén merev falú KPE cső is a megfelelő idommal. Az alko Jet 1300 inox kerti szivattyú úgynevezett “JET” rendszerű ami annyit jelent, hogy könnyedén megbírkózik magas levegőtartalmú vízell is. Sok kútban gázos víz termelődik, ezeket a hagyományos centrifugál szivattyúk nem képesek szivattyúzni. Az AL-KO JET 1300 inox kerti szivattyúnak ez nem probléma.

AL-KO Jet 1300 kerti szivattyú adatlap shopunkban, a szivattyu-shop.hu webáruházban
alko kerti szivattyú
 

Pedrollo JSWm 2CX kerti szivattyú + ajándék lábszelep

A Pedrollo JSWm 2CX kerti szivattyút öntözésre, automata öntöző rendszerek megtáplálására, hidrofor tartályos összeépítésben ház ellátásra tökéletes választás. A Jet rendszerű kialakításnak köszönhetően magas levegő tartalmú, úgynevezett gázos víz szivattyúzására is tökéletes választás. A Pedrollo JSWm 2CX maximális szívó mélysége 9 méter. A 750 W-os motornak köszönhetően maximálisan 5 bar nyomás előállítására képes. A folyadékszállítás maximális értéke 70 liter/perc. A Pedrollo JSWm 2CX kerti szivattyút elsősorban 2-5 méter szívó mélységhez javasoljuk. Ebből a mélységből még kényelmesen ellátja feladatát, és Ön is elégedett lesz. Nyomás fokozásra is használható a JSWm 2CX szivattyú. Ebben a használati módban figyelni kell arra, hogy az üzemi nyomás 6,5 bar nyomást ne haladja meg. Ez ugyan is a szivó ház repedéséhez, a tengely tömítés áteresztéséhez vezethet.

 

  • elsősorban lakossági víz ellátásra lett tervezve, de az ipari feladatok terén is kiválóan megállja a helyét

  • locsolásra, 2-5 méter szívó mélységű fúrt, gyűrűs, vert kutakhoz, ciszternákhoz, víztározókhoz.

  • magas levegő tartalmú gázos víz szivattyúzására is alkalmas kerti szivattyú

  • minden olyan felhasználónak aki profi, jó minőségű, javítható kerti szivattyút keres hosszú távra

 
Pedrollo JSWm 2CX kerti szivattyú adatlap shopunkban, a szivattyu-shop.hu webáruházban
 
 

Pedrollo JSWm 2AX kerti szivattyú + ajándék lábszelep + ajándék lábszelep

 

A Pedrollo JSWm 2AX kerti szivattyút öntözésre, automata öntöző rendszerek megtáplálására, hidrofor tartályos összeépítésben ház ellátásra tökéletes választás. A Jet rendszerű kialakításnak köszönhetően magas levegő tartalmú, úgynevezett gázos víz szivattyúzására is tökéletes választás. A Pedrollo JSWm 2AX maximális szívó mélysége 9 méter. A 1100 W-os motornak köszönhetően maximálisan 5,8 bar nyomás előállítására képes. A folyadékszállítás maximális értéke 70 liter/perc. A Pedrollo JSWm 2AX kerti szivattyút elsősorban 3-7 méter szívó mélységhez javasoljuk. Ebből a mélységből még kényelmesen ellátja feladatát, és Ön is elégedett lesz. Nyomás fokozásra is használható a JSWm 2AX szivattyú. Ebben a használati módban figyelni kell arra, hogy az üzemi nyomás 6,5 bar nyomást ne haladja meg. Ez ugyan is a szivó ház repedéséhez, a tengely tömítés áteresztéséhez vezethet.

 

  • elsősorban lakossági víz ellátásra lett tervezve, de az ipari feladatok terén is kiválóan megállja a helyét

  • locsolásra, 3-7 méter szívó mélységű fúrt, gyűrűs, vert kutakhoz, ciszternákhoz, víztározókhoz.

  • magas levegő tartalmú gázos víz szivattyúzására is alkalmas kerti szivattyú

  • minden olyan felhasználónak aki profi, jó minőségű, javítható kerti szivattyút keres hosszú távra

 

A Pedrollo JSWm 2AX kerti szivattyú adatlap shopunkban, a szivattyu-shop.hu webáruházban

 
Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült