Megújúlt a Grundfos JP szivattyú család!A megújult Grundfos JP kerti szivattyú család több szempontból is érdemes választás!

 

Az egy járókerekes önfelszívó Grundfos JP szivattyúk könnyű, kompakt és rendkívül csendes szivattyúk. Telepítésük gyors és egyszerű. A szívóház AISI 304 rozsdamentes acélból készül, a járókerék pedig kompozit.

Az önfelszívó szivattyú stabil működést biztosít, képes felemelni a folyadékot a belépő szint alattról és kezelni tudja a levegő és folyadék keveréket, amíg a szivattyú eléri a folyadékkal teljesen feltöltött szivattyúzási állapotot. A Grundfos JP szivattyú beépített hővédelemmel rendelkezik, ami azonnal leállítja a szivattyút, ha túlmelegszik. A motor hűtését és csapágyazását úgy alakították ki, hogy biztosítsa a csendes működést és minimális karbantartást igényeljen.

 

A hordozható kivitelű foggantyúval ellátott Grundfos JP szivattyúk ház körüli feladatok ellátására lett megtervezve. 

 

 

 

Rendelhető változatokat tekintse meg kínálatunkban:KATT IDE!

 

 

 

 

A kerti szivattyúkkal együtt természetesen a házi vízellátók, házivízművek is megújultak:

 

Az új Grundfos JP-PTH sorozatú házivízművek 20 literes tartállyal szerelt változatok, kompakt, viszonylag könnyű kivitelüek.

 

A Grundfos JP  PT-H egy Grundfos JP szivattyúból, nyomáskapcsolóból, nyomásmérőből és egy 20 literes Grundfos GT-H vízszintes membrános tartályból áll. 

A JP  PT-H biztosítja az állandó víznyomás kényelmét automatikus indítással és leállítással. A nyomáskapcsoló gyári indítási értéke 2,2 bar, a kikapcsolási nyomás értéke 3,4 bar.

 

 

 

A rendelhető változatokat tekintse meg kínálatunkban: KATT IDE!

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült