Megújúlt a Grundfos JP szivattyú család!



A megújult Grundfos JP kerti szivattyú család több szempontból is érdemes választás!

 

Az egy járókerekes önfelszívó Grundfos JP szivattyúk könnyű, kompakt és rendkívül csendes szivattyúk. Telepítésük gyors és egyszerű. A szívóház AISI 304 rozsdamentes acélból készül, a járókerék pedig kompozit.

Az önfelszívó szivattyú stabil működést biztosít, képes felemelni a folyadékot a belépő szint alattról és kezelni tudja a levegő és folyadék keveréket, amíg a szivattyú eléri a folyadékkal teljesen feltöltött szivattyúzási állapotot. A Grundfos JP szivattyú beépített hővédelemmel rendelkezik, ami azonnal leállítja a szivattyút, ha túlmelegszik. A motor hűtését és csapágyazását úgy alakították ki, hogy biztosítsa a csendes működést és minimális karbantartást igényeljen.

 

A hordozható kivitelű foggantyúval ellátott Grundfos JP szivattyúk ház körüli feladatok ellátására lett megtervezve. 

 

 

 

Rendelhető változatokat tekintse meg kínálatunkban:KATT IDE!

 

 

 

 

A kerti szivattyúkkal együtt természetesen a házi vízellátók, házivízművek is megújultak:

 

Az új Grundfos JP-PTH sorozatú házivízművek 20 literes tartállyal szerelt változatok, kompakt, viszonylag könnyű kivitelüek.

 

A Grundfos JP  PT-H egy Grundfos JP szivattyúból, nyomáskapcsolóból, nyomásmérőből és egy 20 literes Grundfos GT-H vízszintes membrános tartályból áll. 

A JP  PT-H biztosítja az állandó víznyomás kényelmét automatikus indítással és leállítással. A nyomáskapcsoló gyári indítási értéke 2,2 bar, a kikapcsolási nyomás értéke 3,4 bar.

 

 

 

A rendelhető változatokat tekintse meg kínálatunkban: KATT IDE!

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült