Leo kerti szivattyú, Leo önfelszívó Jet rendszerű kerti szivattyú

 

A kínai Leo szivattyúk már 2006 óta kaphatóak Magyarországon. A kínai gyártó Leo Group CO Ltd kerti szivattyúi megfelelnek a módosításokkal és a hazai törvényi rendelkezésekkel egybeszerkesztett alábbi közösségi jogszabályok előírásainak: 73/23/CEE, 98/037/CEE,89/336/CEE, 92/31CEE, 89/392CEE valamint, hogy a jogharmonizált szabályok betartásra kerülnek. Ennek bizonyítására a gyártó által kiadott eredeti és annak hiteles (magyar) fordítását a vevő kérésére biztosítani tudjuk. A Leo kerti szivattyúk CE minősítéssel rendelkeznek. Megfelelősségi tanusítvány száma: MEEI EMC E-13268/2003.08.15 E0362E083/2003.08.29, D0040H0104/2004.01.22

 

Leo Mac 550

 


A Leo MAC 550 szivattyú egy kompakt állandó mágneses intelligens nyomásfokozó szivattyú, amely használható nyomásfokozásra, házivízellátásra, vagy csak egyszerűen kert öntözésre. Ez a frekvenciaváltós szivattyú az előre beállított nyomásértéken tartja a rendszernyomást a víz elvétel mennyiségétől függetlenül. Ezt a motor fordulatszámának megváltoztatásával képes megtenni. Egy felhasználó barát kezelőpanellel rendelkezik a szivattyú tetején, amivel gyorsan és egyszerűen beszabályozható. Rendekívül csendes kivitel, ezért akár házon belül is elhelyezhető. A maximális szívómélysége 6 méter. A frekvenciaváltós Leo MAC 550 szivattyúval energiát spórol. A vízhűtéses motor zajszinte mindössze 47dB.

 


Leo 5XC kerti szivattyú

 


A Leo 5XC kerti szivattyú többlépcsős kerti szivattyú. Ez a szivattyú család nem tartalmaz légleválasztós ejektort, ezért magas levegő tartalmú gázos víz szivattyúzására nem alkalmasak. A szívómélységük is kevesebb, maximum 7-8 méter. A többlépcsős Leo kerti szivattyúk nagy előnye viszont a rendkívül csendes üzemeltethetőség és a viszonylag magas nyomáson szállított magasabb vízszállítás. Ezek a vízszintes tengelyű többlépcsős kerti szivattyúk alkalmasak házi vízellátásra, öntözőrendszerek megtáplálására, de akár nyomásfokozó szivattyúként is, természetesen a megfelelő kiegészítők használatával. A vízszállításról noryl (erősített műanyag) lapátkerekek gondoskodnak. A tengelytömítés a Leo 5XC kerti szivattyúkban szintén szén-kerámia-NBR kombináció. Viszonylag könnyű súlyuk miatt gyorsan telepíthetőek.

 

A Leo XJWm kerti szivattyú   és a Leo AJm kerti szivattyú

 


A Leo kerti szivattyú család széles választékban kínál megoldást a kert öntözésére. A kis teljesítményű kerti szivattyútól a nagyobb szállító kapacitásig, a lakossági kertek öntözése gyorsan megoldható. A megbízható, robosztus öntvényházas Leo XJWm kerti szivattyúk már 2006 óta kaphatóak a magyar szivattyús piacon. A tovább fejlesztett Leo AJm kerti szivattyú család 2017-óta bővíti ezt a termékcsaládot, amely öntvényházzal és rozsdamentes inox házzal is kínál kerti szivattyút. Az önfelszivó, jet rendszerű Leo kerti szivattyúk magas levegőtartalmú, úgynevezett gázos víz szivattyúzására, víz továbbítására is alkalmasak. A szívóházban kialakított diffúzor-ejektor rendszernek köszönhetően maximum 9 méteres mélységig alkalmasak a víz szivattyúzására. A tengelytömítés, amely védi a motorteret a vízbehatolás ellen szén-kerámia-NBR, mely rendkívül jó kopásállósággal rendelkezik. Az egyes modellek noryl ( erősített műanyag) járókerékkel rendelkeznek, de kapható AISI 304 rozsdamentes járókerékkel is kerti szivattyú a Leo választékában.

 


A LEO GROUP (a Shenzhen-i Értéktőzsdén jegyzett 002131 részvénykóddal) egy nemzeti csúcstechnológiai vállalat, amely szivattyúk teljes skálájának kutatás-fejlesztéssel, tervezéssel, gyártással, marketinggel és szervizeléssel foglalkozik. A LEO a kínai szivattyúipar első tőzsdén jegyzett vállalata. Meg kell jegyezni, hogy a LEO GROUP rendelkezik az iparág egyetlen, államilag jóváhagyott műszaki központjával.

Szivattyúikat több mint 140 országban és régióban értékesítették, Európában, Észak -Amerikában, Közép -Amerikában, Dél -Amerikában, Délkelet -Ázsiában, Közel -Keleten, Afrikában, Óceániában stb. építőipar, petrolkémiai ipar, bányászat, kohászat, tűzoltás, HVAC, mezőgazdasági öntözés, polgári vízellátás, vízelvezetés stb.


A Leo Kerti szivattyú család már bizonyított a magyar szivattyús piacon! Válasszon Ön is megbízható kerti szivattyút. A Leo kerti szivattyú két év garanciával lehet az Öné! A Leo kerti szivattyú garanciális szervízháttere biztosított. Kínálatunkban elérhetőek a Leo kerti szivattyúk alkatrészei is. Megfizethető ár, remek ár-érték arány! Közkedvelt típusok a Leo XJWm 90/46 és a Leo XJWm 90/55 kerti szivattyú modellek. A Leo szivattyúk jól kombinálhatóak áramláskapcsolóval, akár automata öntözőrendszerek, vagy kisebb családiházak vízellátására.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült