Az Aquastrong EJWm kerti szivattyúk két év garanciával rendelkeznek, alkatrész ellátásuk biztosított. Minden Aquastrong EJWm szivattyú rendelkezik elektromos tápkábellel, villásdugaljal. A tekercsbe hővédelem. A lakossági kertek öntözéséhez szükséges vízigényeket teljes mértékben kiszolgálja. Szívómélység maximum 9 méter. Jet rendszerű, ezért a magas levegőtartalmú víz továbbítására is képes. A RauKer Szivattyú Kft hivatalos márkakereskedés és garanciális márka képviselet is egyben!

 

Az Aquastrong EJWm kerti szivattyúkat száraz, jól szellőző aknába telepítse. Ha talaj szinten használja akkor az esőtől és a tűző napsütéstől védje. Jól kombinálható áramláskapcsolóval, mely automatizálja és szárazon futás ellen is megvédi. Hidrofor tartályos változatban is elérhető az Aquastrong EJWm szivattyú, így házi vízellátásra is jól alkalmazható.

 

Az Aquastrong EJWm kerti szivattyúa 90-es években megalakult olaszországi AQUASTRONG vállalat kiváló termék családja. A kifejezetten jó ár-érték arány mellett készült EJWm kerti szivattyúk minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, gondosan figyelve a gyártási folyamatokra, amelyek szigorú ellenőrzéseken esnek át. Minden Aquastrong szivattyú megfelel az európai normatíváknak.  Ezt követően kerülhetnek csak dobozolásra, szállításra, hogy a végfelhasználókhoz minőségi Aquastrong kerti szivattyú kerüljön.

 

 

A minőség mindig megtérül!


Az AQUASTRONG termékek világszerte több mint 80 országot szolgálnak ki, és helyben kizárólag megbízható forgalmazók képviselik őket, akik teljesítik az AQUASTRONG által a szolgáltatások nyújtására vonatkozó szigorú követelményeket.

 

Az Aquastrong EJWm kerti szivattyú jellemzői:


Szivattyúmotor  

    
· Műanyag/rézötvözet járókerék 
· Réztekercselés      
· Elektroforézises öntöttvas alkatrészek 
· Beépített hővédelemaz egyfázisú motorhoz      
· AISI 304 rozsdamentes tengely 
· Szigetelési osztály: F      
· Max. Folyadékhőmérséklet: +40 ℃ 
· Védelmi osztály: IPX4      
· Max. Szívás:+9m 
· Max. Környezeti hőmérséklet:+40 ℃

 

Az Aquastrong EJWm szivattyúk teljesítmény jelleggörbéi a következő képeken láthatóak típus jelöléssel. Közkedvelt modellek a lakossági szektorban az Aquastrong EJWm 60/41 , Aquastrong EJWm 90/46, és azAquastrong EJWm 90/55 kerti szivattyúk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült